Mikä on DF kukkavälitys?

Oy Kukkien Datavälitys DF Ltd / DataFlora on kauppiaiden 1986 perustama osakeyhtiö, jonka tehtävänä on välittää kukkatilauksia ympäri maailman.DF Kukkavälitysketjuun kuuluu yli 300 DF Kukkakauppiasta Suomessa ja yhteistyökumppaneita on yli 100 maassa.

Datafloralogo

Suomalaista palvelua

DF kukkavälitys on ensimmäinen kukkavälitysalan yritys, jolle Suomalaisen työn liitto on myöntänyt avainlipun käyttöoikeiden osoituksenalaadukkaasta Suomessa tuotetusta palvelusta ja aidosta käsityöosaamisesta.

Avainlippu

DataFlora on joulupukin virallinen kukkavälitys

DataFlora on Joulupukkisäätiön virallinen yhteistyökumppani, jonka vuoksi DataFlora voi käyttää markkinoinnissaan Joulupukin virallinen kukkavälitys-statusta. Joulupukkisäätiön tehtävänä on kehittää ja ylläpitää mielikuvaa Suomesta oikeana joulumaana ja Joulupukin kotimaana sekä luoda edellytyksiä tämän mielikuvan hyödyntämiselle yritysten ja yhteisöjen toiminnassa. Joulupukkisäätiö lahjoittaa vuosittain Joulupukin Lahjan hyväntekeväisyyteen maailman lapsille eli juuri niille, jotka Joulupukkiin eniten uskovat. Joulupukkisäätiön yhteistyökumppaneilla, Joulupukin virallisilla hovihankkijoilla, on valikoimissaan Joulupukin tuoteperheen tuotteita tai palveluita, joista Säätiö saa pienen lisenssimaksun. Näin jokainen Säätiön yhteistyökumppani on mukana keräämässä Joulupukin Lahjaa. Kun ostat Joulupukki-merkillä varustetun tuotteen tai palvelun, annat samalla lahjan maailman lapsille.

Joulupukin virallinen